Zrození Perly...

Říká se, že pokrm připravený s láskou má chuť, která se liší od jakéhokoli jiného rafinovaného koření.
Když usednete ke stolu v restauraci Perla Per Tutti, zjistíte, že tato ingredience žije nejen v našich pokrmech. Perla se zrodila dne 16. srpna 1991 v italské Savoně v myšlenkách malé Francesci, která snila o vlastním podniku plném dobrot servírovaných s láskou ostatním lidem...

image

...Perlová filozofie...

...Francesca postupně z dětství vyrostla, ale sen zůstal. Když se za láskou přestěhovala do Česka, tak pro ni musela  obětovat mnohé.  Zatímco její přátelé se družně bavili při společných večeřích v restauracích, musela si na jídlo nechat zajít chuť. Ne kvůli lásce, ale četným potravinovým alergiím a intolerancím, kterým žádná restaurace v Česku není plně přizpůsobena...

Tak vznikla Perla. Otevřená a přátelská pro ty, na které se stále zapomíná. Pro ty, co si rádi vychutnají ve společnosti svých blízkých kvalitní kuchyni ohleduplnou k jejím potravinovým přecitlivělostem...
 
Bez lepku, bez laktózy...

Perla se nachází v Kraji Vysočina obklopena duchem hlubokých lesů, které kontrastují s rušným prostředím uspěchaných měst.  Jsme připraveni přivítat vás v našem klidném a útulném prostoru obklopeném stromy, které se vynořují skrze prosklené perlové plochy... 


....láska ke kuchyni zůstala...